welcome to my blog


Ahad, 1 April 2012

assalammualaikum :)
hello :)
........
baiii :p
hahahah
kidding !
..........
ala satu celita
pagi tadi aku pegi hantar mak aku keja kan.
kan sekarang aku jadi driver mak aku.
mak aku yang cakap
hahahha
pas hantar mak aku ni 
otw balek lah kiranya
time ni dekat trafic light
aku berhenti lah kan , dah merah takkan nak jalan .
gila cam tak sayang nyawa jee
ahahhahah
time aku bhenti tuh memang tak prasan yang aku bhenti depan kedai EX AKU !
aku pun buat muka selamber , tutup muka .
tibatiba hati ni tergerak nak tengok kat kedai dia tuu
aku pun tengok tepi
dia tengah duduk and tgh tengok aku
bapak terkejut aku
hahahhha
aku punnya malu and bengang
tengok depan tutup pipi sebelah and kol dobi
heee
aku pun cerita kat dia
rupanya dia pun cengitu gak time yang sama dengan aku
gila toll !
tapi serius , aku terkejut tengok EX AKU tadi.
hmm bukan apa
aku teringat apa yang dia buat kat aku dulu
kata setia,tak curanglah apalah,konon aku sorang yang ada lam hati dia
padahalnya time yang sama tuu,dia still lagi couple dengan makwe dia yang dia menstatuskan dengan aku bekas dia .
arggghh gila mu ALIFF !!
nama jee elok , tapi perangai  huh !

~nurulamirasharuddin~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan